Yhdistyksen 30-vuotisjuhlat

Yhdistyksemme 30-vuotisjuhlaa vietämme 14.11.2020. Kaupungintalolla on vastaanotto ja ohjelmallinen illallinen Centralissa ( Royal Wasa). Lisätietoa myöhemmin.

Selkäliiton Järjestöpäivät ja syyskokous ovat Vaasassa hotelli Centralissa 14.11 -15.11. 2020. Lisätietoa myöhemmin.

Ke 21.10.2020 UKK-instituutista tulee fysioterapeutti Veli-Matti Talonen luennoimaan "Lasten ja nuorten selkävammat ja niiden ennaltaehkäisy".

Jäsenmaksusta yhdistys saa 10 euroa ja 10 euroa menee Selkäliitolle.  Jäsenmaksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Hyvä Selkä lehden. Seuraava lehti ilmestyy marraskuun lopussa.