Yhdistyksen 30-vuotisjuhla

Yhdistyksemme 30-vuotisjuhlaa vietämme 14.11.2020 kaupungintalon vastaantotolla klo 18.00 ja ohjelmallisella illallisella klo 19.00 Centralissa ( Royal Wasa). Illan ohjelma sisältää mm. Zelmat-tanssiryhmän esityksen, Nellin (11v.) soitto-ja lauluesityksen, juhlapuheen ja arvomerkkien jaon.

Illallisen hinta on 45€/hlö. Illallisvieraat ovat kaikki tervetulleita   myös kaupungintalon vastaanotolle.

Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen pyydetään lähettämään 16.10 mennessä osoitteeseen vaasanselkayhdistys@netikka.fi. Maksut 23.10 mennessä Vaasan Selkäyhdistyksen tilille FI78 1459 3000 1023 90.

Selkäliiton Järjestöpäivät ja syyskokous ovat Vaasassa hotelli Centralissa 14.11 -15.11. 2020. Lisätietoa myöhemmin.

Ke 21.10.2020 UKK-instituutista tulee fysioterapeutti Veli-Matti Talonen luennoimaan "Lasten ja nuorten selkävammat ja niiden ennaltaehkäisy".

Jäsenmaksusta yhdistys saa 10 euroa ja 10 euroa menee Selkäliitolle.  Jäsenmaksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Hyvä Selkä lehden. Seuraava lehti ilmestyy marraskuun lopussa.