Juhlavuosi 2020

Yhdistyksemme 30-vuotisjuhlaa vietämme 14.11.2020. Kaupungintalolla on vastaanotto ja ohjelmallinen illallinen Centralissa ( Royal Wasa). Lisätietoa myöhemmin.

Selkäliiton Järjestöpäivät ja syyskokous ovat Vaasassa hotelli Centralissa 14.11 -15.11. 2020. Lisätietoa myöhemmin.

Pe 27.3 klo 19.15 Vaasan kaupunginteatterin Julia salissa esitys "Kekkosen tytär". Selkäyhdistykselle on varattu 20 lippua. Hinta 20 €/kpl. Käy lunastamassa lippusi 6.3 mennessä kassalta ja mainitse Selkäyhdistys.

Sääntömääräinen kevätkokous on 25.3. klo 18.00 Korsholmanpuistikko 44, POHY, 1.krs, kahvio. Kokouksen alussa vapaaehtoistyön koordinaattori Senni Korhonen kertoo työstään Ikäkeskuksessa. Tule mukaan!

23.5.2020 klo 12.00 -15.00 Kasarmitorilla "Lähde liikkeelle" tapahtuma kaupungin ja eri järjestöjen kanssa. Kilpailuja, liikuntaa, lavaesiintymisiä, kahvittelua, ruokailua ja tietysti yhdessä oloa sekä tutustumista eri yhdistyksiin. Kaikille avoin tapahtuma.

Ke 21.10.2020 UKK-instituutista tulee fysioterapeutti Veli-Matti Talonen luennoimaan "Lasten ja nuorten selkävammat ja niiden ennaltaehkäisy". Luennon ajaksi nuoremmille lapsille on tarkoitus järjestää jumppaa. Paikka ja aika tarkentuvat myöhemmin.

Osoitteemme on POHY (ent. Pohjanmaan yhdistykset, tietalo) Korsholmanpuistikko 44, 2 krs. Sovi tapaamisaika hallituksen jäsenen kanssa koska olemme siellä satunnaisesti tavattavissa.

Jäsenmaksusta yhdistys saa 10 euroa ja 10 euroa menee Selkäliitolle.  Jäsenmaksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Hyvä Selkä lehden. Seuraava lehti ilmestyy marraskuun lopussa.