Soveltava liikuntatarjonta

Soveltava liikunta on tarkoitettu niille, joilla on sairauden, vamman tai liikuntarajoitteisuuden vuoksi  vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja. Kohderyhmää ovat myös ne henkilöt, joille liikunnalla on erityistä terveydellistä tai kuntouttavaa merkitystä.

Osallistumismaksuna maksullisiin liikuntaryhmiin toimivat liikuntakortit (40 euroa/kausi) ja vesijumppiin soveltavan liikunnan uimakortti (40 euroa/kausi). Kortteja ja kausitarroja myyvät Vaasan uimahallin kassa, kansalaisinfo (Vaasan pääkirjasto) ja Vähänkyrön yhteispalvelupiste.

Kaikki vesijumpat ovat Silveriassa, viikot 3 - 18 (Ruutikellarintie 4). Osallistumismaksuna toimii soveltavan liikunnan uimakortti 40 euroa/kausi.

Tarkempia tietoja saa soveltavan liikunnansuunnittelijalta puh. 0400893665, Tatjana Asplund tai sähköposti tatjana.asplund@vaasa.fi

Koteihin on myös jaettu esite Lähde Liikkeelle kevät 2019 esitelehti, jossa esitellään kaupungin tarjoamat soveltavan liikunnan liikuntapalvelut

Tässä muutamia esimerkkejä:

Taitoa ja tasapainoa, ilmainen, maanantaisin klo 9.00 -9.45 Tervis salilla, Hietalahdenk. 6.

Selkä-reuma ja astmajumppa torstaisin klo 15.45-16.45 Tervis. Maksullinen 40 euroa/kausi.

Ilmainen tuolijumppa Vuorikodilla Ikäkeskuksessa keskiviikkoisin 9.00-9.45.

Kannattaa tutustua tarkemmin esitteeseen tai ottaa yhteyttäkaupungin liikuntapalveluun tai www.vaasa.fi/liikunta, www.vasa.fi/idrott.